Har du frågor? Vi älskar frågor!

Utforska de vanligaste frågorna och se om vi kan sudda ut dina frågetecken

Produkter

Hur fungerar Startpaketet?

Fyll upp din återanvändbara sprayflaska med 500 ml kranvatten och lägg ner två tabletter. När tabletterna är upplösta skakar du flaskan lätt. Nu är du redo att städa enkelt, billigt och miljövänligt!

Var kan jag köpa era produkter?

För tillfället erbjuder vi endast våra produkter på vår hemsida. Med förmånliga leveransalternativ, som du enkelt väljer i kassan, skickar vi varor inom hela Europa.

Var tillverkas era produkter?

För att reducera utsläpp av CO2 och främja handel inom Europa bedriver vi endast samarbeten med europeiska producenter.

Hur kan era produkter vara veganska?

Då vi varken testar våra produkter på djur eller använder ingredienser från animaliska produkter klassas våra produkter som veganska.

Följer era produkter REACH-förordningen?

Självklart gör de det! Alla våra produkter produceras och testas i Europa för att uppnå samtliga krav som faller inom REACH. Detta gör vi för att människor och natur i din närhet ska må bra.

Beställning

När skickar ni mitt paket?

Får vi in din beställning vardagar innan 12:00 skickas ditt paket iväg samma dag, oavsett vart det ska. Inkommer beställningen senare än så skickas det iväg senast nästa vardag.

När får jag mitt paket?

Leveranstiden beror på vart ditt paket skickas. Leveranstiden inom Sverige är vanligtvis inom 3 arbetsdagar och 4-5 arbetsdagar inom resten av Europa. För exakta leveranstider hänvisar vi till mer information i kassan.

Hur returnerar jag min beställning?

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ditt köp gör vi det enkelt för dig att returnera dina varor. Skicka iväg ett mejl till vår support (support@byheime.com) så hjälper vi dig.

Kan jag spåra mitt paket?

Efter din beställning är packad skickar vi en orderbekräftelse till e-postadressen som uppgivits vid ditt köp. I detta mejl finner du en länk där du kan följa paketets resa från vårt lager hem till dig.

Hur mycket kostar frakten?

Inom Sverige erbjuder vi alltid fri frakt på köp över 250kr. Bor du i ett annat europeiskt land hittar du leveransalternativ och priser för dessa i kassan innan du genomför ditt köp.

Heime

Vad är Heime?

Heime är ett varumärke som erbjuder hushållsprodukter utan förpackningar i engångsplast. Våra rengöringstabletter skickas utan vatten, som du redan har hemma, och reducerar på så sätt det koldioxidavtryck som genereras när produkterna skickas hem till dig.

Vad är Heimes mål?

Vårt mål är att göra det enklare för dig att handla miljövänligt och på så sätt dra ditt strå till stacken. Vårt primära mål är att eliminera engångsplast från vardagsprodukter genom att erbjuda billiga, enkla och effektiva lösningar som kan återanvändas.

Miljö

Varför är era produkter bättre för miljön?

Genom att rengöra med Heimes produkter bidrar du inte till det berg av plast som dagligen hamnar i våra hav och vår natur. På grund av våra tabletters vikt och volym reduceras även utsläpp av CO2 vid leverans hem till dig.

Är verkligen plast ett problem för miljön?

Förpackningar i plast bryts ner mycket långsamt i naturen och bidrar till en rad olika faror för både djur och människor. Föroreningarna gör att mikroplaster hamnar i livsmedel och dricksvatten som antingen direkt eller indirekt hamnar i våra livsmedel. Detta tycker vi är ett tillräckligt tungt argument för att reducera användningen av engångsplast.

Hur vet jag att ni gör skillnad?

Inom en nära framtid lanserar vi funktioner på vår hemsida där data visualiseras över vad Heime, så väl som du som kund, har gjort för miljön. Registrera dig gärna på vårt nyhetsbrev så skickar vi ett mejl när denna funktionalitet är på plats.

Häng med oss

Följ vår resa @byheime

Image from Heime's instagram
Image from Heime's instagram
Image from Heime's instagram
Image from Heime's instagram