Hållbarhet

För oss har det alltid handlat om att förse kunder med prisvärda produkter utan att äventyra miljö och hälsa. Att handla miljösmart ska vara enkelt! Nedan kan du ta del av vår strategi för att uppnå denna målsättning.

Turtle in the ocean

För skeptiker, av skeptiker

Att överge inbitna vanor är alltid utmanande. Inköp av hushållsprodukter är för många något om inte ger mycket eftertanke - men kan ha enorma konsekvenser på miljön. Traditionella hushållsprodukter har generellt sett större klimatpåverkan än våra alternativ och riskerar att hamna i naturen för all framtid. Gör skillnad du också!

Mountain of plastic

Hjälp oss att bli av med engångsplast

Hos Heime strävar vi efter att hjälpa till att eliminera förpackningar i engångsplast från våra vardagsprodukter. Detta för att skapa en mer hållbar framtid för oss själva och framtida generationer. Våra produkter är designade likt ett återanvändbart system som kan förebygga uppkomsten av upp till 100 miljarder enheter av plast från soptippar och hav.

Beach cleaning

Alltid transparens

Vi delar mer än gärna med oss av data från våra leverantörer, källor och studier för att du som kund ska känna dig trygg med dina beslut. Vi tror på en verksamhet som genomsyras av transparens och ärlighet. Är det någonting du undrar över får du gärna kontakta vår kundtjänst som hjälper dig att sudda ut frågetecken. Kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan.

Skapad av personer som inte nöjer sig med traditionella alternativ

Heime CEO Oscar Peyron

Min passion för att reducera användandet av förpackningar i engångsplast växte fram under tiden jag flyttade hemifrån för första gången. Förskräckelsen över hur plast förorenar våra hav och bidrar till mikroplaster i livsmedel och dricksvatten var så pass påtagligt att mina inbitna vanor hemifrån var tvungna att förändras. Jag ville dra mitt strå till stacken, men avsaknaden av miljövänliga hushållsprodukter gjorde att jag inte kom undan de eviga inköpen av engångsplast. Här föddes Heime.

Jag önskar inget hellre än att du vill följa med oss när vi städar upp vår fantastiska planet!

Oscar Peyron

VD & medgrundare

Hand dropping cleaning tablet in cleaning bottle

En produkt, flera fördelar

Våra produkter har många fördelar utöver faktumet att de inte innehåller någon engångsplast. Hos Heime har vi strikta riktlinjer vid produktframtagning för att du som kund, människor i din närhet och vår planet ska må så bra som möjligt. Våra produkter ska alltid uppfylla följande kriterier:

Veganska
Nedbrytbara
Giftfria
Mindre CO2
Hand holding a Heime package

Början på en längre resa

I dagsläget erbjuder vi endast rengöringstabletter tillsammans med våra återanvändbara flaskor i frostat glas - men resan är långt ifrån över. Heimes vision är att revolutionera konsumtionsmönster för tvätt- och diskmedel, skönhetsprodukter, toalettrengöring och andra artiklar som för de flesta konsumenter köps i förpackningar tillverkade i engångsplast. Bli en del av vår resa och införskaffa ditt rengöringspaket du också!

Utforska våra produkter

Läs mer
Heime reusable cleaning bottles

Återanvändbara sprayflaskor

Tre 500 ml sprayflaskor tillverkade i slitstarkt, frostat glas.

Multi-Purpose Refill Pack

Allrengöring

Fräsch doft av citron • För bänkskivor, sten- och träytor.

Bathroom Refill Pack

Badrum

Uppfriskande doft av grapefrukt • För kakelytor, keramik och toalett.

Glass + Mirror Refill

Glas + Spegel

Klar doft av lavendel • För glas, spegel och rostfria ytor.

Häng med oss

Följ vår resa @byheime

Image from Heime's instagram
Image from Heime's instagram
Image from Heime's instagram
Image from Heime's instagram